jullov, kan det bli bättre?

jovisst kan det bli bättre. men att äntligen ha jullov är ju bara så himla underbart. slutade vid tolv igår och drog sedan vidare till väla med min käre vän linnea. vi införskaffade oss de sista julklapparna som skulle handlas och jag köpte JAY SMITH'S SKIVA! bästa köpet för iår :))
senare på kvällen drog jag mig sakta men säkert in till faster i landskrona. vi stack till vår kusin och spelade lite fia med knuff. helt plötsligt ringde karina och sa att hon fått en liten valp. snabbt gick vi dit, FYFAN VAD SÖT! åh jag trodde jag skulle smälta. och som vanligt stannade "bella" precis som alla andra djur vid min sida och somnade gott.    tror faktiskt att jag ska ha en hundkennel? varför inte, man tjänar ju faktiskt på det.
nu är klockan lite över tio, irriterande att min kusin väckte mig vid åtta och att jag självklart inte kunde somna om? aja.. fick städat köket och lite annat. nu väntar jag bara på att dino ska vakna så att jag kan duscha. sedan blir det att hämta min julklapp från pappa och tillslut dra mig hemåt.
blir lite julfirande med anders släkt idag, mysigt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0