Äckliga jävla kopierare

Okej, nu får jag spel! Bytade blogg för ett tag sedan för att ingen skulle fortsätta att kopiera min blogg. Och jo visst, hörde igår från en viss person att folk fortfarande kopierar min blogg. Och jovisst, det stämde! Så sjukt trött över att folk inte kan skaffa egna saker att skriva om utan måste kopiera andras. Suck, byta blogg igen? Ja känner faktiskt för det. Orkar fan inte läsa runt hur folk kopierar sakerna som man kommer på själv. Jävla satans fittjävel som gör detta. Hon har fan inget eget jävla liv ska ni veta! Och jag är så tacksam över att så pass personer läser detta och om ni själva har blogg, var rädda om vad ni skriver. Skriv inte ut saker som ni kommer på. Där finns personer som RÅKOPIERAR det som ni skriver. IDIOTER!
min dag har annars varit bra. skolan gick jättebra. danne hämtade mig, vi körde fyrhjuling och cross. sedan kom martin och hälsade på ett par timmar. trevligt trevligt!
nu ska jag hoppa in i duschen och fundera på vad min nya blogg ska heta. och vill ni veta det, får ni ta kontakt med mig via facebook. för den ska fan inte skrivas ut här inte. ingen jävla fitt kopierare ska inte ha den inte. puss och godnatt kära läsare!

Himlen?


- vet ni vad? på denna bilden är jag så sjukt lik min mamma!
fick precis en klump i magen, vad är det som händer egentligen?
vart försvann all tiden med min underbara vän amanda? vart? jag var inte vad som har hänt. eller vad det är som gör att vi glider mer och mer ifrån varandra. men en skön sak är, hon är lika underbar fortfarande även fast vi inte träffas varje vecka. och det är det som är vänskap! att man ska kunna träffas en gång om året, utan att känna någonting. amanda, du är så underbar
skolan idag gick bra. roligt har jag haft också. plus mamma och anders kommer hem idag, woohoo! puss

4+1


danne och jag hade fyra månader igår, grattisgrattis.
idag stannade jag hemma från skolan. för att jag har en sjuk mensvärk. har även varit på apoteket och hämtat ut nya p-piller till mig. äntligen ska jag få bort en del av min mensvärk igen! har knarkat ihop 6 alvedontabletter idag och degat framför tvn. ska börja städa nu och börja med maten tills älskling kommer hem. sedan ska vi mysa ihop sista kvällen tillsammans själva i huset. usch, tänk att det redan har gått 2veckor sedan mamma och anders stack i morgon? tiden går så fruktansvärt fort. men roligt har jag haft det. och mycket pengar har spenderats, hihihi. nej nu får jag hänga upp tvätten, puss

Fina underbara katt!


ända sedan jag kom hem till källstorp har denna fina kisekatt legat bredvid mig och myst medans jag börjat läsa en sjukt bra bok! älskar hans värme mot min sida och hans spinnande! var även ute i hyllinge tidigare med joakim, jesper, alistair och fick köpt en doftgran till älsklings bil med homer simpsons på, haha!
nu snart kommer älskling hem, han ska äta och sedan ska vi hem till mig. duscha och faktiskt sova. inte värst kul att jag träffar honom 1-2 timmar per dag nuförtiden. men det är inte många dagar kvar som han jobbar såhär och sen kan jag träffa honom hela dagarna! puss på min fina bebis, vi är bäst ihop!

Underbara dag


Måndag = skola.
Hur roligt som helst. Spenderade tre timmar med att rita ett kretslopp med olika föremål som vi fick framför oss på en bricka. Lite av sakerna var: sol, mjölkpaket, djur, bilar, flygplan, tyg, spik, hö, jord, berg...
Roligt att man får tänka till.
Efter skolan drog jag ut till sadina och simon. Min faster och hennes man plus min kusin kom också ut. Kvällen hade mycket att erbjuda. Och jag älskar att vara med dem! Underbara människor, och ja jag vet om att jag har nämnt om dem innan. Men fyfan vad jag älskar dem! + dominic ♥
Nu ligger jag i sängen med min underbara pojkvän. Finns det en bättre? Tror nästan inte det. För vet ni? Jag älskar honom sjukt mycket. Jag gör det. Och fyfan om detta tar slut! Jag kommer att kämpa, dag som natt.
" allt fint tar slut " - fel. allt fint tar slut när man slutar kämpa för det
godnatt

Grattis Måns och Thomas!


Måns blir 4år och Thomas blir 26år idag. 
Ska göra ve mig nu snabbt, sen drar jag mig in och firar lilla Måns. Senare drar jag och Joakim iväg och åker med Danne ett tag i lastbilen. Får se hur länge vi blir där. Inte det roligaste en söndagskväll hehe :)

Titta vad jag hitta!







1. på semestern i norje boke
2. ute vid garaget
3. findus
4. en gammal bild på danne, ser ni han? haha
5. danne på sin student, haha!

fridaynight!

okej, jag har haft en underbar dag idag.
åkte och hälsade på min gamla klass. träffade även min gamla idrottslärare, underbar och antagligen den bästa idrottsläraren man kan ha liselott. hon är guld värd ska ni veta. jag har aldrig tyckt om idrott, men hon gav mig faktiskt en bra blick om vad idrotten faktiskt har att ge!
men i alla fall. fikade med louise, nicole och evelina. har saknat dem så sjukt mycket. och jag älskar dem verkligen med hela mitt hjärta! inte för att vi träffades så länge. men det var två timmar fyllda med samtal och skratt och jag bara älskar det. tack så mycket mina fina vänner, tack som fan för att jag har er! även om vi inte träffas ofta länge och även fast vi inte pratar lika mycket. så finns jag här. och kommer med handen på hjärtat att alltid finnas vid er sida. pusspuss, älskar er! TUFFA BRUDAR

lovar jag så håller jag mitt ord


jag lovade er att komma och hälsa på
så idag har jag tatt mig tiden till att hälsa på er, puss på er!
mina finfina vänner!

jag älskar dig mitt hjärta!


du är finast

Sjukhus, SUGER


Jag trodde att min söndag skulle vara vilken söndag som helst. Men visst hade jag fel. Runt sjutiden fick jag extremt ont i högra sidan av magen. Och det blev bara värre och värre. Vid nio bestämde jag mig för att åka in till akutmottagningen i Lund. Och dem tog in mig direkt, gav mig morfin och min mage höll fortfarande på även fast jag fick rätt mycket morfin. Så jag fick ännu mer, lite för mycket kanske. Så jag blev helt jävla hög. Men roligt hade vi! Jag blev inlagd efter bara att ha varit på akutmottagningen i en timme. Så jag fick ligga i ett rum tillsammans med tre andra tanter. Den ena tanten var ju bara allmänt läskig. Hon skrek ut GÖÖÖÖÖRAN HÄMTA POTATISEN I KÖKET. Och annat skit, men det handlade alltid om någon Göran. Jag sov där själv över natten, en natt fylld med smärtor både högt och lågt. Måndagen vaknade jag av att pappa klappade mig på kinden. Sedan var det bara till att vänta på att läkaren skulle komma. Och där låg jag med min jävla dropp och hade ont... Till slut kom läkarna och konstaterade att det inte var blindtarmen utan att det antagligen var någonting med min livmoder. Skit rädd blev ju jag såklart! Pappa stack igen vid elva. Jag somnade om. Vaknade av att Erika min underbara Erika stod och bara awww gumman! Vid ett tiden. Sedan underhöll hon mig hela dagen. Vid kvart i fyra fick jag tid hos gyn. Åkte rullstol ner eftersom jag knappt kunde gå. Sedan satt jag där nere i över en timme och fick bokstavligt talat damp! Gjorde undersökningen, det visade sig att jag hade haft ägglossning. Och fått en inre blödning så det var därför det gjorde sjukt ont. Sedan innan sju skickades jag hem. Åkte hem, la mig i soffan och somnade. 
JA, det var min historia om sjukhuset. 
Och jag är lika trött inu. Har sovit nästan tolv timmar inatt. Men jag är lika trött för det. Så jag ska sätta igång min andra maskin med tvätt sedan lägga mig och sova någon timme igen. Orkar ingenting. Vet inte ens om jag orkar skolan i morgon. Vi får se... HEEEEEEEJ

September


- solnedgång i norje boke

- ännu en solnedgång i norje boke, fy fan vad jag saknar att sitta där
tillsammans med min underbara älskling!

- älskar dig, fina du.

mamma och anders åkte iväg igår och kommer hem om två underbara veckor. hoppas att dem kommer vara riktigt bruna så att jag kan vara avundsjuk väldigt länge. dock så kommer jag ha det underbart dessa två veckorna. danne och jag ska bo hemma själv, hur bra är inte det?
dock sov vi hos honom inatt. han jobbar helg, mitt i prick när jag är hemma själv. så jag får underhålla mig med hans brödrar. eller hm, jocke. för dem andra är iväg. men jag och jocke klarar oss själva :)
igårkväll körde jag en lång runda med jockes bil. nu är det snart så att jag helt enkelt kan allt med körningen. backningen behövs tränas på lite till. annars är det skit bra! stolt över mig själv faktiskt :)
nu ska jag och jocke ut och köra fyrhjuling/cross tror jag. puss

RSS 2.0