Måndag, och off som vanligt!


Måndag igen och jag har varit väldigt off nu på ett tag.
Förra veckan var det lov och jag hade roligt vartenda dag faktiskt.
Måndag: åkte till landskrona med sadina, var borta nästintill hela dagen
Tisdag: var lite med danne, han var ledig. sedan var jag mest med erika
Onsdag: åkte till helsingborg med sadina, sedan åt vi middag och mange var där. mange stannade till elva och roligt hade vi.
Torsdag: städade hela huset med sadina, sedan var jag med erika. hade skit för oss som vanligt
Fredag: jag och erika slöööade. sedan kolla hon jag danne på film hemma hos sadina och simon
Lördag: dags för möhippa och svensexa för sadina och simon. vi drog på spa med sadina, (jag, petra, satu och mine) sedan åt vi på basilika. sjukt sjukt mysig kväll! sadina jag och petra stannade hemma hos sadina och pratade långt in på natten. vid halv fem på morgonen kom danne äntligen hem så jag kunde lägga mig!
Söndag: sov länge. tror jag var uppe runt två. sedan tog jag det sjukt lugnt med danne!
OCH idag var det dags för skola igen. Roligt att se alla ens vänner och efter skolan gick jag ut och lekte med dominic i snön. Klippte klart namnbrickorna till bröllopet och nu sitter jag vid datorn hos danne och kollar runt. Taggar inför nästa måndag. Och vad det är får ni veta en vecka efter. Det får vara lite hemligt ifall jag klarar det eller inte... Lite spännande va? Hihi ;)

Aj?

Jag har börjat få sjukt ont i huvudet nuförtiden och det är verkligen jobbigt! Mamma ska boka tid hos optikern så får vi se om det är det som ställer till min huvudvärk. Annars kommer jag bli rätt orolig faktiskt!
Ligger faktiskt i min egen säng idag. Det är inte ofta som jag gör det en lördagsmorgon. Men Danne och jag tyckte att vi kunde göra det igår. Och som vanligt när man är hemma så vaknar jag först och får vänta på alla dom andra! Sen ska vi väll dra ut till källstorp ett tag och ikväll bär det av till tjejkväll för min del. Ska bli jättemysigt och jätteroligt! Vi hörs


Roligaste morgonen på länge


hej! ska när som helst dra till skolan och tänkte bara skriva hur min morgon har varit... erika skickade sms och frågade mig om dannes och mitt rum brann inatt? jag satt och funderade sjukt länge tills jag förstod och då kunde jag inte sluta skratta. jag tände ett ljus i hans fönster igårkväll. så när hon har kollat in så har hon trott att hela rummet brann. och den smarta tjejen väcker sina föräldrar och allt. jaja! tyckte det var lite kul. måste hinna borsta mina tänder nu innan bussen går, pusspuss

Godmorgon?

Ja... Vad jag gör jag uppe såhär tidigt en lördagsmorgon? Kanske för att dannes föräldrar är sjukt gulliga och börjar byta golv klockan åtta?! Men skit i det. Middagen var sjukt trevlig igår. Vi satt väldigt länge och pratade och skrattade och jag kände verkligen hur mycket jag har saknat det. Att vara glad tillsammans med mamma. Vi har ju varit i väldigt mycket bråk nu den sista tiden. Men sen i onsdags har allting blivit bra :) nusnart ska vi åka till systemet för Joakim och Jesper fyller 20år idag!!! Ett stort grattis till dom! Och efter det tänkte jag övningköra med Anders och tillslut ikväll blir det fest. Känns som att jag har mycket att göra. Men det kommer att vara kul i alla fall :D


Fredag


- den gamla alisa som alla saknar, även jag!
fredag idag igen. och tror ni inte att jag har lyckats att bli sjuk igen? sitter just nu i soffan helt inbäddad och fryser röven av mig. är sjukt förkyld och helt hängig. men jag överlever förhoppningsvis. för jag orkar inte ligga och vara sjuk en gång till! tänkte faktiskt dra mig ut till sadina och co för att umgås lite. sedan hämtade danne upp mig, vi drar hem till mig och äter en väldigt god middag! mamma skulle göra något med kyckligfilé och mögelost. så jävla gott! och även kommer anders pappa att tillbringa kvällen med oss. sjukt kul! och i morgon blir det fest hos martin som joanna har fixat. har inte träffat joanna på år och dar känns det som. så vi har mycket att prata om! känns aom att helgen kommer bli på topp, ha det så kul. vi hörs!

RSS 2.0