NYÅR!


- haha. det ser ut som att danne är gråhårig... men det är han faktiskt inte :D


Nu firar vi in det nya året! Älskling och jag äter fin middag hemma hos honom, sen drar vi till Evelina, Tobias, Katrine och Jesper ett tag! Tillslut drar vi hem, firar in det nya året. Och 2012 ska fan bli det bästa året. Jag menar, jag blir arton. Jag har världens bästa pojkvän vid min sida och jävligt underbara vänner att dela året med! Och sen ska Danne och jag faktiskt på semester! Nu ska jag ner och äta, dricka och dra vidare. PUSS OCH GOTT NYTT ÅR!!!

Lite bilder

image descriptionimage descriptionimage description
image description
image descriptionimage description

Om allt ändå vore som det var förr.. Men då hade jag inte haft min fina vän Evelina vid min sida!

- tänkte ha denna färgen i morgon på mina egna byggda gelenaglar! 

Hej! Var med Erika som ni förstod i onsdags, sov hos henne tills igår. Begav mig iväg med bussen halv elva för att åka hem till Evelina. Träffade hennes pojkvän för första gången igår också, lite blyg var han. Men han verkade jävligt snäll. Sov även över hos Evelina inatt, mysigt! Vaknade av att jag pratade i sömne, "Evelina, hur fan öppnar man denna?!" och sedan började jag skratta för jag hörde när jag sa det. Vi snackade vidare och tillslut somnade vi gott. Vaknade av att Tobias tyckte att vi skulle gå upp. Vi åt frukost, gick ut med Coffee och Hilton på en väldigt lång runda. Vi kom hem till henne, gjorde ve oss och sedan kom pappa och hämtade mig. Nu ligger jag hemma. Har huset för mig själv ända tills på söndag. Rätt skönt! Men kommer sakna mamma lite smått i smyg... Ska sätta i mörkbrun hårfärg nu för att försöka bli av med en del av det röda. Sedan ska jag ut till Erika och Danne. Kvällen är ju som sagt bara ung och i morgon väntas det NYÅR! :D ha det bra, puss

Med erika!



UPP OCH HOPPA ALLIHOPA


Tänk om ändå julen hade varit såhär vit iår? Vi får väll hoppas på det tills nästa jul!
Idag drog jag danne sadina simon och dominic oss ut för att handla lite och slåss med folket på väla. Och ja vi var ju faktiskt inte ensamma! Där var tusentals folk, kanske. Kanske inte jag vet faktiskt inte. Det var ju inte så att jag räknade folket. Men i alla fall, jag handlade ingenting. Jo ett graviditetstest. Det gjorde jag av en anledning, eftersom jag har mått sjukt illa den senste tiden. Men men , det visade i alla fall att jag inte var gravid och det är ju faktiskt positivt enligt mig. Inte så att jag inte vill vara gravid, men jag har inte fyllt 18 än. Och jag vill faktiskt gå ut skolan innan jag börjar tänka på barnvagnar, blöjor och massa andra saker som har med barn att göra. Och jag vet om att danne hade varit en riktigt bra pappa. Men var ska alla pengarna komma in? Ska han behöva flytta snabbt bara för att bygga upp en familj med mig? Nej, det är inte rättvist faktiskt. Dock var det inte detta som vi skulle prata om... I alla fall! Efter väla drog vi ner till stan för att äta. Blev en god pastarätt på Haket. Och sedan stack danne och jag å handlade smällare. Jag handlade för 308kr och danne för 1519kr. Lite skillnad? Hah, killar och sina smällare. Men det är faktiskt kul att kolla på :D
Nu ska vi ut till billesholm igen för att kolla på raketer och sedan smälla lite själv. Kvällen hoppas jag erbjuds av lite erika, det hade jag behövt just nu. Tack så länge, vi hörs !

1

Snyggt va? Lagom gamla dessa är. För 50år sedan bar dannes farmor dessa!!!


Slut på julen för iår

Nu är julhelgen slut, och jag är så jädrans glad för mina julklappar. Är ni också det? Hoppas det :)
I fredags var jag hemma och firade jul. Igår var jag hos min kära pojkvän, och full blev jag! Nu ikväll är jag hemma hos dannes farmor och firar! Ha en god fortsättning!


God jul!

Firar min jul idag, har fått jättefina saker idag. 5700kr, biobiljetter, kläder, digitalfotoram, små saker och parfymer. Hoppas ni får en bra jul, för min har varit riktigt bra. Fortsättning följer i morgon!


Att fela är mänskligt, men att förlåta är gudomligt



if I could just see you
everything will be alright
if I'd see you
the storminess will turn to light


söndag idag. har handlat in dem sista julklapparna, rätt skönt faktiskt. sen har jag inte gjort så mycket faktiskt. varit en rätt slapp dag. tagit det lugnt för det mesta. nu ska jag väll kolla på tv, duscha och dra till sadina en runda. sedan sova inför skolan i morgon!
är så jävla glad att jag bytade klass. för min klass är så jävla underbar! NB11C

Lite julfirande idag!

Godkväll kära läsare!
Har varit lika seg som vanligt denna veckan. Men allt har varit bra. Veckan har gått fruktansvärt fort och jag har inte tänkt på datorn bara! Ber om ursäkt som vanligt :( känner mig lite dålig idag, har en otrolig mensvärk och kräker lite då och då. Men jag överlever. Är hemma hos Birthe och Anders och firar lite jul. Eller rättare sagt bytar julklappar. Hoppas ni har en trevlig lördag, pusspuss


Jag älskar dig <3


Underbara söndag!

Hej! Hoppas att er söndag har varit bra! För min har varit hur mysig som helst :) gick upp klockan 7 i morse för att åka och fiska, blev dessvärre ingen fisk för varken Danne eller Jörgen. Men lika glada var dem för det :D efter fisket åkte Danne och handlade nytt täcke och ny kudde till mig. Nu ikväll har jag varit en runda nere hos sadina simon och dominic. Blir alltid lika glad när jag är med mitt lilla hjärta :) nu ska jag och danne kolla på breaking dawn, har höga förväntningar på den så jag hoppas att den är så bra!
- btw, danne köpte julklapp till mig igår på Kjell och Co. för cirka 600:-. Vad tror ni att det är?


Mobilinlägg

Hej allihopa, hoppas att ni mår bra! Jag mår bra i min lilla vanliga bubbla -> skola, slappa, sova... Livet känns faktiskt otroligt bra just nu. Danne och jag fortsätter på vårt kärleksäventyr. Det är bara sådär 240dagar om inte mer tills vi ska till Cypern. Men det är okej för min smak. Har fixat körlektioner nu också, 2 och 4 januari. Sen ska jag försöka få det gjort tills jag blir 18!!! också. Hm... Något mer? Ska dra mig hemåt nu för en kväll fullspäckad med tv-tittande, mysigt! Förresten, dominic mitt underbara hjärta säger alisa hur bra som helst nu. Och det är typ det enda han tjatar om. Så spenderar rätt mycket tid hos dom. Puss

RSS 2.0