don't play with it when it can play with you

måndagen är gången och det är dags för loppelådan ännu en kväll. ännu en måndag är gången och ännu en ny vecka är påbörjad! min kväll har gått åt till först ett litet kalas för min underbara kusin vanessa sedan har jag suttit och lagt upp bilder på facebook eftersom min bästis tjatat och sen nu har jag suttit och lyssnat på min underbara favorit cornelius vreeswijk!
tisdag i morgon, träning är bokad. men jag tror allvarligt inte att jag orkar. jag är så trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen, usch! nu ska jag sossa, natti
vilket tjabb om denna tröja, 2.9.2


vi finns på samma jord

nu sitter jag hemma igen, ett tag sen jag satt här faktiskt! min helg har sett ut såhär:
fredag, jag och erika förflyttade in oss i min fasters hus för att passa hennes hund. hade otroligt roligt med playstation3 spel. helst singstar dance! riktigt roligt, känner faktiskt för att önska mig det i julklapp faktiskt. jag gjorde en riktigt god middag med kycklingfilé och pommes. och när klockan var två tyckte vi att det var dags att sova. 
lördag, jag vaknade först. gick ut med mini och började städa och plocka undan. sedan åt vi frukost och tillslut begav vi oss till väla. efter några timmars vandring på väla stack vi hem till mini. gick ut med henne och sedan kom phillip till oss. vi åt lasagne som jag gjorde och kollade på saw 3D. den var ju riktigt kass! phillip stack hem, vi stack ut med mini och la oss tidigt.
söndag, erika stack vid tiotiden. jag gick ut en runda med mini och sen började jag att städa hela huset. när det var klart duschade jag och tillslut kom simon och sadina hem. 
OCH nu sitter jag i min ensamhet igen. fast har saknat det lite, men bara lite. ska äta snart, hoppa in i duschen och sedan lägga mig. ska somna tidigt i min sköna säng och bara njuuuta. 
bara jag som fått julkänslor?


take my hand and just don't let go

måndag, och det gillas? nej faktiskt inte. men skoldagen blev bättre än förväntat. dagen slutade med att jag och min kära rektor åke stod och sjöng "last christmas - wham" underbar rektor eller vad? hans kommentar var, "du är så otroligt trevlig".
nu om en halvtimme drar jag och tränar zuma, styrka och även fitness boll. måndagskvällar är alltså lika med 3timmars träning! men fint ska det va och ha det bra :D

födelsegrisens present

tänkte faktiskt berätta vad jag tänkte ge min faster i present. hon fick ju en son för lite mer än 6månader sen. och nu tänkte jag ge en liten fin present till henne. alltså ett foto album, hon är precis som mig.. älskar svart! så jag har köpt ett svart foto album och där tänker jag klistra in bilder på både henne och dominic, fint va? tycker i alla fall jag..
mitt lilla hjärta dominic
du kom till oss den 16maj 2010
jag kommer ihåg det som om det vore igår, alla glädjetårar jag fällde och hur lycklig jag blev
jag hade ju väntat på dig i nio månader och det var så otroligt stort att du kom till oss
frisk och fin var du och jag tackade gud den dagen.
och jag tackar honom än idag, mitt lilla hjärta är du 


seize the day

godmiddag, idag är det den 20november vilket innebär att min faster även såkallade syster fyller 23år idag. så ett stort grattis till henne! vi har även en liten hund här hemma idag som vi passar, alltid lika mysigt med en hund i sängen. eftermiddagen kommer jag och min kära mamma att tillbringa i malmö i olika affärer och kvällen tillbringas hos min faster. pussar

all i need is you

torsdag idag, veckan går rätt snabbt faktiskt? 
åkte en lååång bussresa med min kära vän erika. skönt att få prata ut med henne om allt skit som händer och sker runt omkring mig. när jag väl kom till skolan var det dans på schemat. riktigt roligt och jag fick såklart min älskade andreas som kavaljer. riktigt fint :) han är så underbar och snäll.. jadu andreas, vad hade jag gjort utan dig?
men det mindre roligare idag var att evelina och jag fick vänta i nästan tre timmar för att göra ett prov som gick på tjugo minuter och sedan vänta en timme på vårt tåg. aja, slut på klagande!
NU dock ska jag till landskrona till min kära far och äta middag med lite släkt.

plugg, träning & plugg. blää

jag orkar inte med att plugga. men jag har nog världens bästa vänner i min klass och även roliga lektioner. alltså pallar man.. lite i alla fall?
ska faktiskt träna ikväll. har inte tränat sedan i måndags, inte bra alls.. och i morgon blir det ingen träning heller. blir istället en god middag hemma hos min kära far med lite släkt. aja, nu ska jag plugga. puss

just stay the night with me?

måndag idag igen. helgen har varit upp och ner. har mest gått runt och gråtit lite överallt bland mina nära och kära. men ibland måste det bli så också. även fast man inte vill, så mår man skit ibland.
jaha, finns det något att berätta? nja. blir zumba nu om en halvtimme, längtar som fasiken. riktigt roligt ska det bli. dock måste jag sticka ifrån pga att jag ska iväg och göra en mycket viktig sak! vi hörs snart igen :)

när jag ändån är igång..

ska jag eller ska jag inte färga håret som på bilden?



det var något med oss som var oslagbart

bildbomb & jag saknar det vi hade


ibland känns det som att världen lutar på mina axlar

skola idag efter en veckas höstlov. har faktiskt saknat klassen vilket känns bra!
just nu sitter jag och råålyssnar på gubben i lådan och skriver en bokrecension. livet är faktiskt bra i alla fall :) tror inte det hade varit samma sak utan andreas och evelina i skolan.. tanken slog mig innan. tänk så hade jag ändån valt samhälle - ekonomi. då hade jag aldrig träffat dom två. nej usch, gillar inte tanken. tack mina två kära vänner att ni finns och är så himla underbara. puss på er


inget stoppar oss

hade du frågat mig för fem timmar sen hade jag nekat det. men nu efter att jag har fått prata med dig bara dig har jag en helt annan inställning. precis som jag sa till dig. tack för en trevlig kväll. tack för alla skratten vi fick ihop och tack för att jag äntligen insett vilken kärlek jag och du delar. inget kan någonsin stoppa oss två. om du så ska flytta till andra sidan jordklotet så kommer jag efter. du och jag har något som jag inte delar med någon annan. det är bara jag och du när vi träffas. jag ser bara dig. en underbar människa med en historia som vi inte ska prata om. utan vi lever i nuet. jag och du. du har dina nackdelar precis som jag. och sanningen är att vi är precis lika dana. vissa säger att jag är dig lik i mitt utseende och vissa nekar det. men jag nekar absolut inte det. och om det skulle vara så, så är det dig jag är mest lik på insidan. säga vad man tycker utan att bry sig om alla andra. du har verkligen tagit mig dit jag är idag. med din hjälp har jag klarat av mycket och med din hjälp är jag den starka person som jag är idag
jag föddes för att säga det, pappa jag älskar dig

titta rakt upp, vad ser du?

mitt lov börjar faktiskt riktigt bra. ska iväg och träna om en timme, fint!

RSS 2.0