En helt vanlig tisdag



En konstig bild från semestern i somras som danne har tatt, där jag sover. Snygg man är när man sover då... Idag var det skola såklart. Första halvan handlade om arbetsmiljö och andra om matte och studieverkstad. Fick tillbaka mitt matteprov och jag fick ett C, vilket motsvarar VG. Helt okej kan jag tycka! Efter det stack jag in till Landskrona med älskling för att gå till tandläkaren. Allt var som det ska och sedan åt vi på restaurang. GOTT! Denna dagen i sammanfattning, bästa tisdagen på länge!

Rihanna - Where Have You Been



Så otroligt jäkla snygg bild på mig sen i somras, tycker ni inte det? Skola idag, har bara haft biologi. Det gick fort, nu kommer snart älskling hem. Sedan ska vi hämta hans nya telefon... IPhone 4S, sedan ska han sova hos mig. Ja just det, förresten så har danne och jag varit tillsammans i sex månder idag :D
Evelina och jag hade OTROLIGT kul i skolan idag. Har massa filmer som jag tyvärr inte kan lägga upp här. För då måste dem ut på youtube, eller? Så det går tyvärr inte :( maten kallar, hörs!

Lördag, inga direkt planer




igår var det som sagt fredag, och inte vilken fredag som helst. utan den 11/11-11.
spenderade dagen med sadina simon dominic och danne. sjukt underbart att bara sitta och ta det lugnt med dem med en film. sjukt bra var den, men tyvärr kommer jag inte ihåg vad den hette!
har passat dominic lite nu i förmiddag för sadina och simon skulle slänga skit, så vi satt i bilen och dansa. haha! ska försöka få en bra bild på honom när han dansar så att ni kan se :)
danne och jag ska iväg till ikea nusnart, jag har inget sängbord hos honom vilket är sjukt taskigt. så nu ska vi iväg och handla det. så att jag har någonstans att ha mina saker på och även en lampa! så det blir väll planerna för dagen känns det som. kanske bio ikväll eller så ska jag sitta och snacka skit med erika. heh, nej nu ska jag duscha. puss!

Kul att lösenordet fungerade? Suck.


- mina goda drink i lördags innan halloween festen

- min prins i lördags på halloween festen

- snyggaste bruden på stället? haha...

- såhär får man lov att se ut när man är sjuk. tralallal


har varit hemma från skolan sen i tisdags. jag mår inte alls bra, dock har jag blivit bättre nu. men sover fortfarande dåligt på nätterna. även fast jag sov dåligt inatt så plågade jag mig själv med att gå upp vid åtta i morse. låg iförsig i sängen till halv tio. gick upp åt frukost, fil med banan och kanel i!<3 nu ska jag duscha, gå ut och gå en runda med sadina och dominic (ja det är bra att bo granne med dem) sedan ska jag väll dryga ut resten av dagen som vanligt känns det som.. ikväll har jag bestämt mig för att mysa till en film med min älskling och sedan blir det skola i morgon och tillslut är det helg. ehm ja, lösenordet klödda som fan. så jag tog bort det. puss

RSS 2.0