kärlek?

ja vad är egentligen kärlek?
kärleken har nog olika betydelse för oss alla för alla är vi olika och alla behöver vi olika mycket kärlek. som tillexempel, det finns killar som verkligen ger allt till sin flickvän. all sin kärlek, all sin fritid och alla vackra ord. sedan finns det killar som inte bryr sig det minsta om hur mycket de träffas. och likaså tjejer. men det är sådana saker som gör alla unika. det finns tjejer som vill ha en kille som bryr sig om exakt allt hon gör och allt det dära.. samtidigt som man frågar en annan tjej som svarar, "det är riktigt jobbigt att inte ha någon fritid alls".
ja, så hur ska man förklara kärlek egentligen?
för mig är kärleken den underbaraste känslan som finns. men när kärleken verkligen är på botten så vill man bara försvinna liksom bara krypa ut ur sitt eget skinn. men det gäller verkligen att kunna ta den smällen. för ju mer man är med om. ju starkare blir man och ju bättre mår man tillslut. det är alltid tufft när man befinner sig på botten, men man ska alltid sträva sig upp mot toppen.
just nu har jag ingen pojkvän. men jag har världens bästa vänner. dom ställer alltid upp för mig och jag avgudar dom något sjukt. att bara kunna få prata med en person som man vet tycker om en känns så underbart. eller bara att man en kväll kan gå ut och träffas, istället för att bara sitta inne och vara ledsen. alla dessa småsaker har alltid en stor betydelse för mig. och jag blir alltid lika rörd av att tänka på alla fina stunder jag delar med de människor som finns runt omkring mig.
var tacksam för varje liten stund i livet, det är du som tjänar på det i slutändan




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0