Tufft


- måste ju faktiskt erkänna att jag typ är... snygg! haha
hej alla trevliga läsare. just nu sitter jag hemma hos danne och har det trevligt. hans pappa och två brödrar sitter utanför rummet och spelar musik och hans mamma sitter där nere med kattbebisen och kelar. själv satt jag innan med petra (dannes mamma) och kollade på hemmafruar. måste bara kommentera det lite, att dem är så satans tröga att dem blir roliga. haha!
i morgon är det tisdag, som antagligen alla vet. då ska jag och älskling och hela hans familj börja packa inför resan på onsdag. vi ska till norge boke/boka vettifan hur det stavas. men det ligger i alla fall i blekinge. så där kommer ni att hitta mig resten av veckan. älskling och jag stannar där tills på lördag. för på lördag ska vi hem. äta på god restaurang och sedan sova gott. vila upp på söndag och sedan börjar han jobba på måndag igen :( dessa dagarna måste jag verkligen ta vara på. för sedan börjar både jobb och skola... usch
hoppas ni har det bra. skriver ett inlägg i morgon också, sedan är jag off i ett par dagar. iförsig är ni vana vid det ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0