när alla bitarna ligger på sin plats

tjena! jag har inte bloggat på ett tag. det beror på att jag inte har varit hemma så värst mycket. i fredags var det tjejmiddag/fest hemma hos brice. i lördags var det en fotorunda med amanda och martin och i söndags fyllde erika år och den dagen spenderade jag och hon i malmö city, precis som förr.
sedan igår och idag har jag varit sjuk. mitt lilla hjärta dominic har smittat mig med maginfluensa, fint? nejtack. men jag överlever och det enda jag bryr mig om är att han inte är sjuk längre. det skadar inte mig heller att inte äta något på sisådär två - tre dagar. stannar hemma i morgon också. skola på torsdag och i planeringen står det att det är prov. men jag kan ju bara meddela att det inte blir något prov för min del. jag har ju varit sjuk vilket innebär att jag inte har haft någon bok till hands. suck! aldrig fel att bo i samma stad där skolan ligger... TÄNK på det ni andra som ska välja skola snart!
nu ska jag kolla vidare på mina filmer, vet snart inte hur många som jag har sett under gårdagen och idag. vi hörs, ciao
28/1

29/1

30/1

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0