jag siktar mot toppen, så långt jag kan nå

godmiddag, sitter här igen av vilken anledning? jag vet faktiskt inte. tyckte att jag fick berätta om gårdagen för er. åkte till malmö med erika, hoppade av i triangeln och gick in och kollade runt. vi insåg snabbt att där inte var någonting som vi ville ha. gick till småbutiken på gågatan istället. senast vi var där var.. cirka ett och ett halvt år sedan. så det var saknat! tillslut skulle vi ha mat, men erika hoppade maten pga att hon istället ville ha en jeansjacka. typiskt henne säger jag bara! så jag la upp två 20-lappar till kinestanten och en tia. tror ni inte att det blåser så att sedlarna flyger rakt ner i såsen inne hos henne? jag börjar skratta och känner riktigt hur arg hon blir. snabbt går vi därifrån, omg! allt kan hända mig, det är bara att lära sig haha. sedan stack vi hem. in på centralen och åkte upp och ner i rulltrapporna. måste ju ha foton typ? ett killgäng med tre killar applåderade åt oss och varför vet vi inte. men när dem hoppade av sen på tåget applåderade vi åt dem. haha! åkte med erika hem efter många om och men, hade ju bestämt med amanda. men jag var ju bara tvungen att kolla på de gamla bilderna erika har på mig och henne. och jag insåg hur jävligt söt jag egentligen var för två år sedan. sjukt! tillslut stack jag hem med halv tolv bussen. väl hemma visade jag skolkatalogen för mamma och anders och tillslut gick jag och la mig.
vaknade idag klockan halv ett av att mamma lägger sig i sängen och kittlar mig. skönt att sova ut måste jag säga. fast att sova till klockan nio är ju sovmorgon när man går upp halv sex/sex på morgonen.
har inga direkt planer på dagen. ska städa undan lite lådor uppe på vinden och sen ska nog mamma och jag baka något gott. och ikväll blir det mys framför tvn med dem två. efterlängtat från min sida hela veckan, mums!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0