Äckliga jävla kopierare

Okej, nu får jag spel! Bytade blogg för ett tag sedan för att ingen skulle fortsätta att kopiera min blogg. Och jo visst, hörde igår från en viss person att folk fortfarande kopierar min blogg. Och jovisst, det stämde! Så sjukt trött över att folk inte kan skaffa egna saker att skriva om utan måste kopiera andras. Suck, byta blogg igen? Ja känner faktiskt för det. Orkar fan inte läsa runt hur folk kopierar sakerna som man kommer på själv. Jävla satans fittjävel som gör detta. Hon har fan inget eget jävla liv ska ni veta! Och jag är så tacksam över att så pass personer läser detta och om ni själva har blogg, var rädda om vad ni skriver. Skriv inte ut saker som ni kommer på. Där finns personer som RÅKOPIERAR det som ni skriver. IDIOTER!
min dag har annars varit bra. skolan gick jättebra. danne hämtade mig, vi körde fyrhjuling och cross. sedan kom martin och hälsade på ett par timmar. trevligt trevligt!
nu ska jag hoppa in i duschen och fundera på vad min nya blogg ska heta. och vill ni veta det, får ni ta kontakt med mig via facebook. för den ska fan inte skrivas ut här inte. ingen jävla fitt kopierare ska inte ha den inte. puss och godnatt kära läsare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0